7 Temmuz 2013 Pazar

Adobe Photoshop CS6 Full Türkçe Sürüm + Crack ve Anlatım

Adobe Photoshop CS6 Full Türkçe Sürüm + Crack ve Anlatım




Dijital görüntü işleme ve düzenlemeye yönelik endüstri standardı olan Adobe Photoshop, kapsamlı bir profesyonel rötuş araçları paketi sunar. Ayrıca, ilham vermek üzere tasarlanmış güçlü düzenleme özellikleriyle donatılmıştır.

Daha bağlantılı bir Photoshop

Adobe Photoshop CC, Creative Cloud'un bir parçasıdır. Yani, sunulan en son güncellemelere ve ileride sunulacak özelliklere anında erişebilirsiniz. Buluta Kaydet özelliğini kullanarak dosyalarınızı birçok bilgisayarda düzenli şekilde saklayın. Ve Behance entegrasyonuyla, projelerinizi doğrudan Photoshop CC'den paylaşarak dünya çapındaki kreatif profesyonellerden anında geribildirim alın.

Yeni Akıllı Netleştirme
Zengin dokular, belirgin kenarlar, göze çarpan ayrıntılar. Yeni Akıllı Netleştirme özelliği, bugün varolan en gelişmiş netleştirme teknolojisidir. Netliği artırıp parazit ve haleleri minimuma indirmek için görüntüleri analiz eder ve yüksek kaliteli, doğal görünümlü sonuçlar için ince ayarlar yapmanızı sağlar.

Akıllı üst örnekleme
Düşük çözünürlüklü bir görüntüyü basıldığında mükemmel görünmesini sağlayacak şekilde genişletin veya büyük bir görüntüyle başlayarak poster veya reklam panosu boyutunda küçültün. Yeni üst örnekleme parazit eklemeden ayrıntıları ve netliği korur.

Eklenen genişletilmiş özellikler
Photoshop, Creative Cloud'un bir parçası olarak beklediğiniz güçlü görüntü ve video düzenleme özelliklerinin tümünü sunmasının yanı sıra daha önce Photoshop Extended'da bulunan gelişmiş 3B düzenleme ve görüntü analizi araçlarını da içerir.

Camera Raw 8 ve katman desteği
Camera Raw düzenlemelerini Photoshop'un içinde istediğiniz bir katmana veya dosyaya filtre olarak uygulayın, ardından dilediğiniz şekilde geliştirin. Üstelik yeni Adobe® Camera Raw 8 ile görüntüleri iyileştirmeye, perspektif deformasyonlarını düzeltmeye ve vinyet oluşturmaya yönelik daha hassas yollar bulacaksınız.

Düzenlenebilir yuvarlak köşeli dikdörtgenler
En çok istek alan özelliklerden biri şimdi sizlerle. Artık şekilleri oluşturulduktan önce veya sonra yeniden boyutlandırabilir, düzenleyebilir ve yeniden düzenleyebilirsiniz. Hatta yuvarlak köşeli dikdörtgenlerin her bir köşe yarıçapı için düzenleme yapabilirsiniz. Şekil web için uygunsa dosyadaki CSS verilerini dışa aktararak zaman kazanabilirsiniz.

Çoklu şekil ve yol seçimi
Tek seferde birden çok yol, şekil ve vektör maskesi seçerek daha az tıklatmayla daha çok iş başarın. Çok sayıda yol içeren çok katmanlı belgelerde bile yeni bir filtre modu kullanarak istediğiniz yolu (ve tüm katmanları) doğrudan tuval üzerinde kolaylıkla hedefleyebilirsiniz.
  • Yepyeni Akıllı Keskinleştirme Özelliği
  • Photoshop Extended özellikleri dahil edilmiştir
  • Akıllı yukarı örnekleme
  • Adobe Camera Raw (filtre olarak)
  • Adobe Camera Raw 8
  • Düzenlenebilir yuvarlak köşeli dikdörtgenler ve diğer şekiller
  • Birden çok şekil ve yol seçimi
  • Gelişmiş 3B boyama
  • Kamera Sarsıntısı Azaltma
  • Bulanıklaştırma Galerisi ve Sıvılaştırma için Akıllı Nesne desteği
  • Mercury Graphics Engine
  • İçeriğe Uygun Yama ve İçeriğe Uygun Taşıma
  • Tuval üstünde 3B kontrolleri parmaklarınızın ucunda



Yandex Disk http://adf.ly/ReD7y

Crack + Anlatım http://adf.ly/ReDLL







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder